banneri-sfmallisto

SF Rakentajien kautta sinulla on mahdollisuus valita joko valmiita SF-normien mukaan suunniteltuja edullisia SF-mallitaloja tai toiveidesi mukaan räätälöityjä SF-koteja.

SF Rakentajien asiakaslähtöinen ja joustava toimitus antaa sinulle vapauden päättää teidän perheellenne sopivimman tavan rakentaa ja hankkia SF-koti. SF-kodin valmiusasteen voit valita toimitussisällöistämme. SF Rakentajien valitseminen yhteistyökumppaniksi merkitsee sinulle aina yksilöllistä palvelua, mutta myös kiinteää hintaa. Halutessasi voit teettää meillä vain sen osan töistä ja materiaalihankinnoista, joita et itse halua tehdä.

Laadukkaat yhteistyökumppanit

SF-talotoimitusta pystyt halutessasi täydentämään lisätoimituksilla ja palveluilla. Olemme panostaneet laadukkaiden ja ammatitaitoistan yhteistyökumppaneiden valintaan. Kauttamme on mahdollista saada muun muassa rakentamiseen liittyvät suunnittelut, maanrakennusurakat, ulkopuoliset lvis-työt, lämmitysjärjestelmät sekä tulisijat ja hormit.

Mallisto-SF-rakentajat-alakuva Ammattitaitoa korkealla asiakastyytyväisyydellä

Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja panostamme korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme rakentajatarinoihin tai kysy palautetta toiminnastamme suoraan olemassa olevilta asiakkailtamme. 

Annamme tekemällemme työlle aina takuun:

  • SF rakennetakuu on 10 vuotta.

  • ainutlaatuinen SF asennustakuu on 10 vuotta.

Olemme mukana rakentamassa niitä parempia koteja!